• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şoseaua de centură a municipiului Suceava al cărei grad de execuţie este în prezent de 82% ar putea fi finalizată în luna iulie. Asta este concluzia după vizita de joi a ministrului transporturilor Dan Şova. Şova a criticat constructorul SC CF Iaşi pentru ritmul de lucru necorespunzător şi pentru solicitările repetate de prelungire a perioadei de execuţie cerându-i în mod imperativ să urgenteze lucrările şi să finalizeze investiţia în luna iulie a acestui an. Asta în ciuda poziţiei reprezentantului firmei constructoare care a avansat data de 15 septembrie. Totuşi acesta a admis faptul că lucrarea poate fi terminată în iulie dacă se va suplimenta numărul de angajaţi de la 25 cîţi sunt în prezent la maximum 120. Ministrul transporturilor a arătat că pentru constructor ar fi mai simplu să angajeze oameni şi să finalizeze investiţia la termen decât să plătească penalităţi care ar putea fi mai mari ca salariile angajaţilor. Dan Şova a declarat că va convoca săptămâna viitoare la Bucureşti patronatul de la SC CF Iaşi pentru a discuta pe această temă. Dan Şova a vizitat tronsonul trei al şoselei de centură cel care face legătură între DN 17 şi DN2 dinspre Mihoveni spre Pătrăuţi poposind la podul peste râul Suceava şi la giratoriul de la Şcheia unde se află celebrul zid al morţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava