Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Baia este cercetat de polițiști după ce a dat o spargere la un ocol silvic privat și a vandalizat o maşină. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin „112” cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din sediul unui Ocol Silvic privat situat în comuna Baia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute au pătruns mai întâi în curtea Ocolului Silvic, unde au distrus parbrizul unui autoturism ce aparține unui  bărbat de 65 de ani din București, proprietar al unei suprafețe de pădure. Apoi, autorii au distrus mai multe geamuri ale clădirii ocolului silvic, și din interior au furat un monitor LCD, prejudiciul total creat în urma săvârșirii infracțiunilor fiind de aproximativ 2.400 lei.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat de 49 de ani, din comuna Baia, la domiciliul căruia a fost găsit monitorul sustras, bun ce a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”distrugere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava