• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat din Baia este cercetat de polițiști după ce a dat o spargere la un ocol silvic privat și a vandalizat o maşină. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin „112” cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din sediul unui Ocol Silvic privat situat în comuna Baia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute au pătruns mai întâi în curtea Ocolului Silvic, unde au distrus parbrizul unui autoturism ce aparține unui  bărbat de 65 de ani din București, proprietar al unei suprafețe de pădure. Apoi, autorii au distrus mai multe geamuri ale clădirii ocolului silvic, și din interior au furat un monitor LCD, prejudiciul total creat în urma săvârșirii infracțiunilor fiind de aproximativ 2.400 lei.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat de 49 de ani, din comuna Baia, la domiciliul căruia a fost găsit monitorul sustras, bun ce a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”distrugere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava