MOPAN Suceava

Speak și Ștefania au vorbit deschis despre planurile de nuntă. Artistul vrea o petrecere pe plajă, iar iubita sa, minim trei rochii, potrivit click.ro.

Într-un podcast tematic de Ziua Îndrăgostiților, invitații lui Codin Maticiuc nu au putut să evite subiectul căsătoriei, astfel că au oferit detalii despre cea mai importantă petrecere din viața lor.

Vizibil emoționată, Ștefania a declarat că este primul podcast la care participă, dar că îi face plăcere să discute despre ziua în care va deveni soția lui Speak.

Fosta participantă a reallity-show-ului „Asia Expres” își dorește o nuntă cu prieteni apropiați și cea mai frumoasă petrecere. Artista, de asemenea, vrea să atragă toate privirile în ziua nunții, așadar va schimba minim trei ținute.

‘’Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură’’, a spus aceasta invitată fiind la podcastul lui Codin Maticiuc.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/speak-si-stefania-primele-declaratii-despre-nunta-411296.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava