MOPAN Suceava

Speaker Elite, programul educational creat de Andy Szekely, autor si trainer cu o experienta de peste 20 ani in public speaking, iese in afara granitelor tarii, in Italia. Romanii din Milano sunt primii care vor avea acces la tehnici simple si usor de aplicat, testate deja cu succes de cei peste 700 de absoventi ai programului.

Speaker Elite ofera 10 saptamani de invatare multisenzoriala prin studiu individual, tutoriale video, practica de grup, feedback din partea grupului, a facilitatorului si a lui Andy Szekely.

Programul include trei module de studiu, pe parcursul a 10 intalniri:

Group Control – tehnici de control al grupului si argumentare;

Speaker Control – tehnici de autocontrol emotional, limbaj verbal si nonverbal;

Brand Control – strategia de branding personal;

Antreprenori, CEO de multinationale, middle manageri, freelanceri, avocati, medici si consultanti interesati de performanta au absolvit cele cinci promotii Speaker Elite din ultimii doi ani:

 

 „Speaker Elite este cel mai bun format de scoala de public speaking pe care il cunosc in prezent in Romania. Informatie de mare calitate, transmisa intr-un mod care o face imediat aplicabila. Networking cu oameni noi care impartasesc aceeasi pasiune ca si mine. Practica si feedback. Valoarea adaugata pe care mi-a adus-o programul este  inestimabila!” (Bianca Ilarie, absolvent Speaker Elite)

Andy Szekely, autorul programului, a rafinat tehnicile din curs pornind de la propria experienta. Acesta ofera metode originale, simple si cu aplicabilitate imediata.

Extinderea programului in afara granitelor a venit ca un raspuns la necesitatile romanilor plecati in strainatate, din ce in ce mai preocupati de dezvoltarea lor pe plan personal si profesional:

”Acesta este un proiect gandit pe termen lung si creat la cererea romanilor din diaspora care au venit in tara, au urmat programele noastre, au vazut rezultatele pe care acestea le-au avut in cresterea lor si au dorit sa contribuie la schimbarea vietii cat mai multor romani aflati in afara granitelor. In Italia exista o comunitate puternica de romani care il cunosc pe Andy si programele pe care AS Training & Coaching le dezvolta in Romania de peste 15 ani.” Rares Zlataru, Manager AS Training&Coaching.

Editia a 6-a va incepe pe 28 septembrie in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Suceava, Galati, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu si Milano. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pentru fiecare din cele 14 zone geografice aici: www.speakerelite.ro

Andy Szekely  este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance si speaker motivational profesionist cu o experienta de peste 20 de ani. Andy a publicat 7 carti, a lansat 53 de DVD-uri pentru educatia personala si profesionala a adultilor si editeaza un newsletter online cu peste 60.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tari europene, sustinand prezentari in SUA, Canada si China.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava