Concert pascal
MOPAN Suceava

În contextul răspândirii la nivel global a virusului Sars Cov 2, a cărui combatere a devenit o prioritate la nivel mondial, impusă chiar de Organizația Mondială a Sănătății, țara noastră a demarat mai multe proiecte și inițiative care fac parte din răspunsul european comun la pandemia de coronavirus.

Cei mai renumiți specialiști români, experți în epidemiologie, virusologie, medicină inovativă, reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai domeniului farmaceutic din România se întâlnesc marți, 16 iunie,  începând cu 10:30, într-o videoconferință, pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.

Tema videoconferinței este: “Sănătate şi Farma – Reacţia medicală la agresiunea pandemică”.

Evenimentul este organizat de Grupul de Presă Bursa, în parteneriat educațional cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În cadrul videoconferinței va fi dezbătut, de asemenea, rolul societății civile în efortul de consolidare a solidarității în lupta cu noul coronavirus.

Printre speakerii videoconferinței se numără Dr. Raed Arafat – Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Prof Dr. Adrian Streinu Cercel – Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Conf. Univ. Dr. Horaţiu Moldovan – Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii Publice.

Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe canalul de YouTube.

Asteptam întrebările dumneavoastră în comentariile transmisiunii pe Facebook (Ziarul BURSA), Youtube sau la numărul de WhatsApp 0724.381.118.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava