MOPAN Suceava

Dr. Aletha Solter, fondatoarea Aware Parenting Institute și unul dintre cei mai renumiți și experimentați experți la nivel internațional în domeniul parentingului, vine la Cluj-Napoca în această vară, în cadrul conferinței Disciplină fără pedepse sau recompense! Evenimentul va avea loc în data de 9 iunie a.c., la Cluj-Arena.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de creșterea unor copii cooperanți, responsabili și auto-disciplinați, fără a cădea în capcanele des întâlnite ale educației bazate pe pedepse și recompense: părinți, profesori, îngrijitori de zi, medici de familie, asistenți sociali, terapeuți sau oricine altcineva implicat în lucrul și interacțiunea cu copii, de la naștere și până la adolescența timpurie (12 ani).

Conferința, derulată pe parcursul unei zile întregi, va fi centrat în jurul principiilor educației democratice, aducând o nouă abordare față de  strategiile clasice de parenting, bazate pe condiționarea copilului.

La ce probleme și întrebări răspunde evenimentul?

  • Participanții vor afla care sunt tehnicile de bază ale disciplinei democratice;
  • Care sunt cele trei motive care cauzează comportamentele inadecvate și care este cea mai bună abordare pentru soluționarea lor;
  • Cum pot schimba comportamentul nedorit al copiilor prin recunoașterea și satisfacerea nevoilor acestora;
  • Cum pot clădi relații cu copiii lor bazate pe empatie și respect;
  • De ce tehnici și instrumente se pot folosi persoanele responsabile de îngrijirea copilului pentru a atrage cooperarea acestuia;
  • Participanții vor descoperi moduri inedite de a folosi jocul, timpul special și alte tehnici de rezolvare a conflictelor;
  • Cum anume stabilim limite ferme în relația cu copiii, în timp ce creștem, încurajăm și promovăm o relație de respect, iubire și conectare profundă.

Cine este Aletha Solter?

Dr. Aletha Solter, psiholog american de origine elvețiană, este expert internațional în probleme de atașament, traume, disciplină fără pedepse.

Ea este și un autor prolific recunoscut internațional în domeniul parentingului, cărțiile ei fiind   traduse și publicate în mai multe limbi. Prima sa carte, The Aware Baby ( “Bebelușul meu înțelege tot”), s-a vândut în peste 150.000 de exemplare, fiind urmată de “Copiii noștri, frumoși și sănătoși”, “O viață fără droguri”, “Jocul atașamentului”, “Lacrimi și crize de furie”;

În anul 1990 fondează The Aware Parenting Institute, o organizație de talie internațională cu instructori certificați, reprezentată la nivel mondial, iar, de atunci, a participat și susținut seminarii și workshopuri în 17 țări, activitatea ei  fiind dedicată atât părinților, cât și educatorilor, profesorilor și altor profesioniști din domeniul educației.

Evenimentul este organizat și adus la Cluj-Napoca de Brîndușa Milășan, instructor certificat Aware Parenting și Hand in Hand Parenting.

Înscrieri și plăți

Detalii despre înscrierea la acest eveniment, precum și despre prețuri, găsiți pe pagina evenimentului, https://brindusamilasan.com/conferinta/.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava