MOPAN Suceava

În această primăvară ajunge la Cluj-Napoca, pentru a doua oară în mai puțin de un an, unul dintre cele mai îndrăgite și eficiente workshop-uri pentru cupluri din lume – Primește iubirea pe care ți-o dorești!, construit sub cupola terapiei IMAGO.

Evenimentul va fi îndrumat de specialistul IMAGO Rebecca Sears, care a ajutat, de-a lungul timpului, mii de cupluri din peste 30 de țări să-și regăsească echilibrul emoțional al relației lor, prin intermediul unui dialog profund și real.

Workshop-ul este adresat tuturor cuplurilor ce își doresc o schimbare la nivelul profund al dinamicii relației. Alături de Rebecca Sears, participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a-și îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a-și schimba perspectivele asupra ei, și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul acesteia. Partenerii vor explora astfel istoria emoțională ce stă în spatele relației lor, vor înțelege dinamica alegerilor pe care le fac, optica ce însoțește luptele de putere dintr-o relație, putând astfel transforma minusurile ce dor în plusuri îmbucurătoare. Întregul eveniment aduce în prim plan cel mai puternic instrument din terapia relațională IMAGO, dialogul Imago, prin care fiecare cuplu dornic de reconectare poate readuce siguranța, încrederea și iubirea în relația și în viața lor de zi cu zi.

Evenimente IMAGO pentru psihologi clinicieni & terapeuți

Un terapeut vede zilnic în practica sa cupluri ce se confruntă cu conflict și frustrare. Vede relații a căror dinamică este conflictuală. Ascultă zilnic povești în terapie despre durere, vulnerabilitate, răni.

Holo aduce primul modul de formare în terapia relațională IMAGO la Cluj-Napoca, într-un eveniment ce oferă o abordare unică a terapiei relaționale, susținut de Rebecca Sears, urmat de o extensie la nivel avansat, focalizată pe repararea rupturilor relaționale dintre cei doi parteneri aflați în terapia de cuplu – From despair to repair.

Terapia IMAGO oferă o metodologie și o abordare unică, dinamică și coerentă ce permite terapeuților să sintetizeze o suită impresionantă de concepte din psihologie, teorie sistemică, științe neuro-cognitive, existențialism și spiritualitate în lucrul cu cupluri sau familii.

Specialiștii ce doresc să aibă un prim contact și o introducere validată în această ramură a terapiei relaționale, însă nu își doresc în acest moment certificarea, sunt așteptați să participe la un curs introductiv de două zile dedicat terapiei IMAGO.

Programul evenimentelor IMAGO

  • Strategii de lucru IMAGO – 2 – 3 mai a.c., Intensa, Cluj-Napoca;

  • Primește iubirea pe care ți-o dorești! – 5 – 6 mai a.c., Hotel Ramada, Cluj-Napoca;

  • From despair to repair – 7 – 8 mai a.c., Centrul de Cooperări Internaționale UBB, Cluj-Napoca;

  • Formare în terapia relațională Imago – 10 – 13 mai a.c., Bookla, Cluj-Napoca.

Toate evenimentele susținute de Rebecca Sears la Cluj-Napoca sunt organizate în parteneriat cu Pagina de Psihologie şi  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie în colaborare cu Institutul Relațional Imago International. Pentru cele 3 evenimente dedicate specialiștilor din domeniul psihologiei au fost demarate procedurile de acreditare la Colegiul Psihologilor din România.

Despre terapia IMAGO

Terapia IMAGO este practicată în prezent de peste 2000 de psihoterapeuți acreditați din 35 de țări. A fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani de pregătire psihiatrică. La aceasta se adaugă pregătire teologică și studii la nivel academic de filosofie și

psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit. Modelul relațional Imago este o formă de psihoterapie relațională construită pe dialogul Imago, care se centrează pe descoperirea și conștientizarea aspectelor inconștiente ale relației, pe identificarea rădăcinii conflictelor dintr-o relație, și pe crearea unei baze de siguranță emoțională, vitală pentru ambii parteneri.

Cine este Rebecca Sears?

Rebecca Sears este unul dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional. Ea profesează în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani și participă activ la formarea altor psihoterapeuți, realizând și materiale de formare clinică avansată. Psihoterapeut Imago din anul 1996, Rebecca Sears a fost votată în top 5 terapeuți de cuplu de către Washington Magazine.

Despre organizatorii evenimentelor

Gândit, imaginat și implementat de trei dintre specialiștii de top în psihologie, recunoscuți la nivel național, Holo este cu și despre oameni. Holo își propune să faciliteze educația publicului larg pentru sănătate mentală, dezvoltarea continuă a specialiștilor din domeniul psihologiei, precum și prevenirea apariției problemelor de sănătate prin educație psihologică. Pe toate acestea, Holo le aduce mai aproape de comunitate și de membrii acesteia, printr-o gamă largă de evenimente, focalizate pe obținerea unui nivel ridicat de sănătate emoțională.

Înscrieri și plăți

Detalii despre variantele de înscriere la toate evenimentele Holo, precum și despre prețuri, găsiți pe pagina evenimentului, www.holoproject.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava