• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liceeni participanți la programul BRD FIRST Tech Challenge România vin la Iulius Mall să impresioneze publicul cu roboții construiți de ei.

Demonstrațiile de robotică vor avea loc sâmbătă, pe 2 martie 2019, de la ora 14.00, la etajul Iulius Mall. Evenimentul inedit îi are în prim-plan pe elevii de liceu din Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Dorohoi calificați în etapa națională a competiției de robotică BRD FIRST Tech Challenge România, organizat de Asociația Nație prin Educație.

Evenimentul este organizat de echipa Filantronics a Liceului Teoretic Filadelfia Suceava și reprezintă o competiție captivantă pentru publicul de toate vârstele, mai ales pentru că tehnologiile sunt realizate de către liceeni. Alături de Filantronics vor participa echipele Circuit Dealerz (Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava), North East Dynamics (Liceul „Regina Maria” Dorohoi) și StefTech (Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc), pregătite să le ofere curioșilor informații despre proiectele pe care le-au realizat și despre utilitatea acestora, dar și să împărtășească cu ei impresii despre pasiunea lor pentru robotică și științe exacte.

Echipele fac parte din cea mai mare competiție de robotică pentru elevi de liceu din țară – BRD FIRST Tech Challenge România. În programul dezvoltat de Nație prin Educație sunt înscrise 145 de echipe, 2.000 de elevi de liceu, din 77 de orașe. Miza cea mare este participarea la Campionatul Național de Robotică, care va avea loc la București, pe 22 – 24 martie 2019, și calificarea la Campionatul Mondial din SUA (aprilie 2019).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava