Comenzi MOPAN Suceava

Teatru – pantomimă și activități creative pentru copii. Acestea sunt coordonatele pentru petrecerea timpului liber din acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava.

Ziua de sâmbătă este dedicată unei activități îndrăgite de prichindei și apreciată de părinți. Atelierele de creație se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, și le oferă celor mici prilejul de a-și dezvolta imaginația și îndemânarea, dar și de a se distra alături de alți ștrengari de vârsta lor. În această săptămână, participanții vor fi îndrumați de specialiștii Creativ & Deco să realizeze decorațiuni din sticlă pictată manual, pe care le pot folosi ca breloc. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar prichindeii vor păstra lucrările. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor de creație, la Centrul Info.

Duminică, cei veniți la cumpărături în Iulius Mall Suceava vor fi surprinși cu o nouă reprezentație a spectacolului „MIMESIS”, o producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. De la ora 13.00, clienții îndrăgitei destinații de shopping și relaxare vor fi întâmpinați de trei actori carismatici și expresivi, al căror scop este de a le oferi zâmbete. „MIMESIS”, în regia lui Daniel Iordan, îi are ca protagoniști pe actorii Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț și Sergiu Moraru. Este un spectacol de teatru nonverbal, astfel că personajele se vor folosi de mișcările și machiajul specific pentru pantomimă pentru a transmite emoții, punându-se în situații neprevăzute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava