Comenzi MOPAN Suceava

Primăria și Consiliul Local al comunei Berchișești onorează aniversarea Zilei Bucovinei și a Zilei Naționale a României printr-un spectacol folcloric special, dedicat acestor două momente reprezentative din istoria țării, a regiunii și a localității noastre, a anunțat primarul Violeta Țăran. Duminică, 27 noiembrie, începând cu orele 14.00, la Centrul de Cultură, Artă și Tradiții din centrul comunei vor avea loc recitalurile cunoscuților interpreți de muzică populară Marius Ciprian Pop și Marian Gogan. În program mai figurează și reprezentațiile artistice și scenografice ale Ansamblului  Folcloric „Armonia” din Mahala, comuna ucraineană înfrățită, Ansamblului „Plaiurile Berchișeștiului” și cel al Școlii Gimnaziale Berchișești.

”După cum v-ați obișnuit, administrația publică locală din Berchișești cinstește așa cum se cuvine celebrarea celor două zile emblematice pentru națiunea română, an de an fiind organizate spectacole omagiale. Ziua Bucovinei ne reamintește decizia Congresului General al Bucovinei de a uni regiunea cu Regatul României, în 28 noiembrie 1918, Marea Unire consfințindu-se în cadrul manifestării de amploare de la Alba Iulia, câteva zile mai târziu, în data de 1 decembrie. Să nu uităm niciodată că suntem români și bucovineni din Berchișești! Să simțim românește și să ne bucurăm împreună! Vă așteptăm cu brațele deschise, cu muzică, joc și voie bună!”,a  transmis primărița de Berchișești.

Spectacol folcloric omagial la Berchișești dedicat Zilei Bucovinei și Zilei Naționale a României. Primar: ”Administrația publică locală din Berchișești cinstește așa cum se cuvine celebrarea celor două zile emblematice pentru națiunea română”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava