Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala „Unirea” a găzduit la mijlocul acestei săptămâni primul şi singurul meci amical al începutului de an dintre CSM Suceava şi componenta Diviziei A1, VCM LPS Piatra Neamţ. Am spus singurul joc de pregătire pentru că sâmbătă, formaţia suceveană va avea prima partidă oficială din 2014, în deplasare pe terenul grupării Dacia Buzău.
Disputa cu partenerii tradiţionali ai formaţiei sucevene, vecinii nemţeni, a fost una spectaculoasă şi relaxată pentru că şi pentru oaspeţi a fost primul meci al anului. Elevii profesorului Victor Pancu s-au impus surprinzător în primul set, dar apoi le-au cedat pe următoarele trei, dar şi fără să realizeze şi puncte frumoase, acestea pe lângă destul de numeroasele greşeli de preluare şi serviciu. Setul al cincilea a aparţinut gazdelor care au condus destul de clar de la cap la coadă. A fost aşadar CSM Suceava – VCM LPS Piatra Neamţ 2-3 şi un test bun pentru ambele grupări.
La suceveni au lipsit Lucian Huţuleac, deocamdată de „gardă” în Bucureşti şi Someşan, plecat la o altă echipă. La nemţeni a evoluat şi fostul echipier al formaţiei CSM Suceava, fălticeneanul Ştefan Lupu, jucător de bază al antrenorului Dan Gavrilă.
De menţionat că la acest amical interesant în tribună au fost patru spectatori, doi ziarişti, un cameraman şi … şoferul echipei din Piatra Neamţ.
Declaraţii după meci:
„A fost primul amical pentru noi şi consider că este unul foarte util. Am avut întotdeauna relaţii bune cu gruparea suceveană şi îmi pare rău că acest oraş, care a avut întotdeauna o echipă bună de volei, nu reuşeşte să găsească o soluţie pentru ca aceasta să revină acolo unde merită.
Ne-au plecat destul de mulţi jucători la începutul acestui sezon competiţional şi cu tinerii pe care-i avem suntem mulţumiţi să ne menţinem în primul eşalon valoric. Ştefan Lupu este un jucător care a progresat foarte mult, este un component de bază al echipei noastre şi sper să păstreze trendul ascendent pe care se află” a declarat Dan Gavrilă, antrenorul echipei VCM LPS Piatra Neamţ.
„Am avut noroc de faptul că ne înţelegem bine cu cei din Piatra Neamţ şi am putut să facem partide amicale cu ei, acestea fiind singurele momente în care putem să ne verificăm potenţialul. Sâmbătă vom juca la Buzău şi sper să facem un meci bun. Vom beneficia şi de aportului lui Lucian Huţuleac la acest joc, dar mare păcat de faptul că nu reuşim să rezolvăm să-l aducem acasă pe acest sucevean get-beget.
La acest meci am folosit şi doi tineri jucători care ne pot ajuta în campionat, Andrei Tănase din Fălticeni şi Dragoş Marc de la Bistriţa” a afirmat tehnicianul formaţiei CSM Suceava, Victor Pancu.
„Am fost surprins de replica bună a echipei noastre contra unei formaţii serioase de Divizie A1. Păcat de jucătorii acestei formaţii pentru că în cazul în care nu se va găsi o soluţie pentru sprijinirea voleiului sucevean, acesta va muri” a conchis una din legendele vii ale voleiului sucevean, doctorul Traian Căldare.
Pentru CSM Suceava în partida cu VCM LPS Piatra Neamţ au evoluat: Sasu, Pietraru, Ştefură, Giurcă, Orăşanu, Gontariu, Marc, Tănase şi Emilian Amariei, tot de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava