Secția 2 Poliție Rurală  Ipotești a fost sesizată sâmbătă seară prin “SNUAU 112” despre faptul că, pe raza localității Bosanci a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul auto, un localnic.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din localitatea Bosanci are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,refuzul ori sustragerea de la recoltarea probelor biologice” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, iar în urma probatoriului administrat, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava