Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit la începutul acestei săptămâni un interesant meci amical de minifotbal în care s-au întâlnit o echipă alcătuită din fostele glorii ale fotbalului sucevean şi o formaţie din cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv.
Partida s-a desfăşurat sub sloganul „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, un program de manifestări care se derulează în aceste zile în toate unităţile de învăţământ din ţara noastră. Evenimentul sportive a avut un success de excepţie adunând în sala LPS aproximativ 400 de elevi. Meciul a fost specatculos, a avut de toate, goluri, ratări, faze incendiare şi a constituit un privilegiu pentru majoritatea elevilor care au avut ocazia să-I vadă la lucru pe jucătorii care au format prima echipa a Sucevei care a evoluat în Divizia A şi de care au auzit doar de la părinţii lor. Formaţia cadrelor didactice de la LPS Suceava nu s-a lăsat cu nimic mai prejos şi a demonstrat faptul că se pricepe la jocul cu balonul rotund. La finalul celor 50 de minute de joc, echipa profesorilor de la LPS, condusă de pe margine de Aurel Constantin, a câştigat disputa cu formaţia fostelor glorii, “antrenată” de Ovidu Căldăruş, cu scorul de 5-4.
Intrate pe teren sub numele de “The Best Teachers”, gazdele şi-au asigurat victoria prin golurile marcate de Răzvan Bernicu (2), Andrei Bolohan, Vasile Moşuc şi Marius Lup. De partea cealaltă, “Old Stars” a punctat prin Laurenţiu Berezoschi, Mihai Guriţă, Florin Cristescu şi Ovidiu Ciobanu, ultimul arătând la cei aproape 45 de ani că ar putea oricând juca la un nivel bun chiar şi în eşalonul secund al fotbalului românesc.
Astfel, pentru profesorilor de la LPS, au evoluat în teren: Marius Lup – Răzvan Bernicu, Iulian Dugan, Bogdan Macovei, Doru Ţugurlan, Iustin Tătărău, Radu Mihalescu, Valerică Gherasim, Andrei Bolohan, Vasile Moşuc, Ionuţ Beligan şi Dumitru Livadaru, susţinuţi de pe bancă de Aurel Constantin, Mihai Androhovici şi Ciprian Anton.
De partea cealaltă, dintre fostele glorii ale fotbalului sucevean, au dat curs invitaţiei Cătălin Pascal – Ioan Radu, Ion “Pepe” Armeanca, Radu Caşuba, Florin Cristescu, Victor Găluşcă, Ovidiu Ciobanu, Ovidiu Murariu, Nae Grosu, Constantin Bosânceanu, Mihai Guriţă, Laurenţiu Berezoschi şi Vasile Florea, conduşi de pe bancă de Ovidiu Căldăruş.
“Mă bucur ca astfel de evenimente au priză la public, iar cu această ocazie am reuşit să strângem şi ceva fonduri pentru necesităţile şcolii. Sper că astfel de meciuri să fie un imbold şi pentru jucătorii tineri. Cei de la handbal au dat tonul, acum a fost fotbalul, iar pe viitor sper ca şi cealalte secţii să ne urmeze exemplu, să vedem şi meciuri de volei sau rugby, cele de rugby nu în sală bineînţeles”, a spus Ioan Radu, directorul Liceului cu Program Sportiv.

Spectacol total în meciul amical dintre fostele glorii ale fotbalului sucevean şi cadrele didactice de la LPS, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava