• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită anul acesta cu spectacole de cântece patriotice şi proiecţii cu personalităţile istorice ale acestei zone istorice. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a spus că pe 28 noiembrie a.c., de Ziua Bucovinei, va fi organizat un program special, principalele evenimente urmând să aibă loc în cursul serii. El a explicat că programul va include defilări ale unor formaţii militarizate, precum şi defilări cu torţe, la care se mai adaugă un spectacol de amploare de cântece patriotice şi cântece despre Bucovina, şi dar şi proiecţii cu principalele personalităţi din istoria acestei regiuni istorice. „Vrem să găsim şi un element vizual pentru a marca acest eveniment, însă această surpriză va fi păstrată până atunci. Un alt element important îl va constitui proiecţiile cu personalităţi din istoria Bucovinei. Noi vorbim foarte mult despre Bucovina. Şi e foarte important să învăţăm mai mult despre Bucovina şi despre cei care au fost înaintea noastră, factori implicaţi din diverse domenii, politic, administrativ, sau cultural-artistic”, a mai spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava