MOPAN Suceava
Galerie foto105 poze în acest set

Spectacolele cu foc și cele cu foc și lasere au reprezentat atracțiile Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” din acest an, aflat la cea de-a X-a ediție. Membrii trupei brașovene Hypnosis au revenit între zidurile Cetății de la Suceava pentru a le oferi sucevenilor şi turiştilor un spectacol de excepţie cu foc și lasere.

Parcă mai buni și mai inventivi de la an la an brașovenii au îmbinat dansul cu forța, fantezia, imaginația și curajul producând un spectacol de vis. Jocul de lasere în culorii vii combinat cu flăcările au produs în aer adevărate desene impresioniste.

Fondul muzical a accentuat emoțiile și a completat la rându-i într-un mod fericit o reprezentație pe care toți cei care s-au aflat în Cetate nu o vor uita prea curând. De remarcat grația și talentul cu care frumoasele componente ale trupei au mânuit flăcările ”nărăvașe”. „Industrial Age of Light”, ”Vampiria” și ”Notre Dame” sunt spectacolele cu care Hypnosis a cucerit publicul la ediția din acest an a Festivalului Medieval.

Nu trebuie uitați nici pe cei din Ordinul Solomnarilor și Straja Cetății Sucevei care au evoluat cu mare priză la public în trei spectacole cu foc intitulate ”Vraja”, ”Solomonata” și ”Samca”.  Ordinul Solomonarilor și Hypnosis au evoluat și împreună la finalul fiecărui spectacol creând în șanțul Cetății o adevărată feerie de lumini.

Spectacolele cu foc și lasere au dat culoare Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” de la Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava