MOPAN Suceava

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă, în luna februarie, reprezentații teatrale în toate zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Spectacole deja consacrate din repertoriul Naționalului sibian și premierele lansate recent pe scena TNRS fac parte din programul acestei luni.

Spectatorii sunt invitați la reprezentațiile Secției române: Oscar și Buni Roz, Cui i-e frică de Virginia Woolf?, Necunoscuta cunoscută, Iubire cu năbădăi, Felii, Cerere în căsătorie, Îmi place cum miroși!, Jocuri de scenă, Hedda Gabler, Steaua fără nume, Bărbate, treci la fapte! și la cele ale Secției germane: you·topia, domnul iedeman, Încoace și încolo.

„În această perioadă dificilă pe care o traversăm, actorii TNRS și întreaga noastră echipă depune eforturi pentru a reuși să aducă în fața publicului din Sibiu și de pretutindeni spectacole noi, dar și reprezentații care s-au bucurat, de-a lungul timpului, de un succes notabil. Readucem pe scenă, spre exemplu, spectacolul Hedda Gabler, în regia lui Botond Nagy și cu Ofelia Popii în rolul principal, alături de alte reprezentații excepționale ale TNRS. Invităm spectatorii și la producțiile recent create de Secția germană, toate fiind titrate și în limba română. Ne preocupă siguranța spectatorilor, astfel că luăm toate măsurile care se impun în această perioadă pentru ca publicul să aibă parte de miracolul creației, de bucuria pe care teatrul o poate aduce în sufletele noastre”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Toate spectacolele sunt programate la Sala Mare a TNRS, la ora 19:00, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, iar duminica la ora 17:00. Biletele sunt disponibile online, pe www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Accesul publicului la reprezentații este permis doar în  baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 30% din capacitatea sălii. Prețul unui bilet este 30 lei, respectiv 25 lei cu reducere.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sibiu și finanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Programul lunii februarie 2022 pe scena TNRS:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava