MOPAN Suceava

Copiii de toate vârstele, dar și părinții sau bunicii, sunt invitați duminică, la Iulius Mall Suceava, pentru a se bucura de un spectacol cu parfumul copilăriei. Actorii Ateneului Iași vor aduce pe scenă două personaje autohtone îndrăgite, pe Păcală și Tândală.

Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe prichindei, duminică, 19 noiembrie 2017, de la ora 16.00, la o întâlnire cu lumea poveștilor. Pe scena de la etajul mall-ului vor urca actorii Ateneului Iași, pentru a-i surprinde cu o piesă de teatru amuzantă și interactivă. Năzdrăvanii vor lua parte la cele mai istețe isprăvi făcute de „Păcală și Tândală la școală”, vor afla ce fac în recreație, cum fac față întrebărilor profesorilor și ce note vor primi. Spectacolul este unul energic, care îi implică și pe cei prezenți în public, așa că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Așadar, nu lipsi duminică de la Iulius Mall Suceava, pentru că se va striga întregul catalog, iar Păcală și Tândală vor fi prezenți.

Până atunci, sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, cei mici sunt așteptați la atelierele de creație, iar de la ora 17.00, își vor putea exersa mișcările pentru jocul Kendama alături de CRBL. Și cei mari au parte de surprize la Iulius Mall Suceava, sâmbătă, de la ora 17.00, putând participa la un workshop creativ de pictură pe pânză.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava