MOPAN Suceava

´Spectre´ are cel mai lung timp de difuzare dintre toate peliculele francizei James Bond, cu o durată de 2,5 ore, notează contactmusic.com.

Filmul regizat de Sam Mendes are aproape două ore și jumătate și a depășit recordul anterior atins de ´Casino Royale´ și ´Skyfall´ – care au durată impresionantă de 144, respectiv 143 de minute – având 148 de minute, potrivit informațiilor oficiale.

Mai mult, pelicula a mai doborât un record, și anume primul cântec de pe coloana sonoră a unui film cu agentul 007 – compus și interpretat de starul pop Sam Smith, în vârstă de 23 de ani – care a ajuns pe prima poziție a topurilor din Marea Britanie, ´Writings on The Wall´.

Daniel Craig – cel de-al șaptelea actor care-l joacă pe spionul britanic – a dezvăluit că a folosit fiecare idee pe care a avut-o vreodată, în ´banca Bond´, în timpul filmărilor pentru ´Spectre´ și nu știe ce va urma, conform sursei citate.

El a declarat pentru Shortlist: ˝Fiecare idee pe care am avut-o pentru un film Bond am folosit-o pentru această peliculă. Au intrat toate. Banca Bond este goală. Dacă m-ar întreba cineva ce aș mai face într-un viitor film Bond, nu am nici cea mai vagă idee. Să mergem în spațiu? Hai să facem și asta! Dar s-a mai făcut deja. Așa că s-o mai facem odată.˝

´Spectre´ – care le mai are în distribuție și pe Naomie Harris și Monica Bellucci – va avea premiera în curând.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava