MOPAN Suceava

”Spice Girls” fac presiuni asupra Victoriei Beckham să revină în trupa muzicală pentru a pleca în turneu naţional în 2023. Printre cele mai active în acest demers este Mel B, care îşi doreşte enorm să revină pe scenă în faţa publicului.

Veşti bune pentru fanii trupei britanice Spice Girls! Planurile ca formaţia să se reunească şi să plece într-un turneu extraordinar în 2023 au intrat în linie dreaptă, informează tabloidul britanic The Sun. După tentativa nereuşită din cauza încăpăţânării Victoriei Beckham de a revenit, în formaţie, din anul 2019, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell (Horner) şi Emma Bunton au pus presiune pe Victoria Beckham explicându-i că ”e ultima ocazie să strângă rândurile pentru că au ajuns la o vârstă destul de înaintată”.

Melodii precum ”Wannabe” (1996), ”Stop” (1997) şi ”Viva Forever” (1997) vor răsuna din nou pe marile stadioane din Marea Britanie, dacă fetele vor ajunge la un acord. Trupa înfiinţată în 1994 a dat lovitura în 1997 cu hitul ”Wannabe”, s-a destrămat în 2001, s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008 şi de atunci şi până recent au fost în tratative de reunire. Iată ce s-a ales de fetele de la Spice Girls după despărţire!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/spice-girls-se-reunesc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava