MOPAN Suceava

Faima medicilor români ca fiind buni profesioniști s-a răspândit foarte mult în ultimii ani, motiv pentru care tot mai multe spitale și clinici din afara țării sunt în căutarea lor. Dacă la mare căutare sunt încă medicii români în unitățile medicale din Europa, mai nou, spitale și clinici din Statele Unite ale Americii și chiar America Latină îi doresc pe  medicii și asistenții medicali români.

Pentru job-urile din America Latină, cele mai căutate specializări sunt cele de cardiolog și cardiolog pediatru, ginecolog, neonatolog, specialist medicină internă, medic urgentist, chirurg pediatru, medic chirurgie toracică, pediatru sau anestezist în țări precum Columbia și Chile. În schimb, în Statele Unite ale Americii la mare căutare sunt asistenții medicali europeni.

Job-urile pentru aceștia sunt disponibile în cadrul Târgului Virtual de cariere în domeniul medical de pe platforma www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx și sunt foarte variate iar unitățile specializate le oferă o mulțime de beneficii celor care aleg o astfel de opțiune. Pentru cei care își doresc să își dezvolte o carieră peste Ocean trebuie să știe că pot beneficia pe lângă un salariu atractiv și de suport în găsirea unei locuințe sau a unei școli pentru copii, obținerea Vizei și a permisului de ședere, cursuri gratuite de limbă străină, contracte de muncă permanente și nu în ultimul rând, condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Târgul Virtual de cariere pentru personalul medical are loc până în 3 iulie, online, pe platforma www.careersinwhite.com și permite celor care doresc să aplice la unul din job-urile disponibile să facă acest lucru chiar de acasă, din fața unui calculator sau a unei tablete fără să fie nevoie să se deplaseze într-o anumită locație pentru a fi recrutați. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx aceștia au acces la platforma care le pune la dispoziție job-uri pentru medici din toate specializările, asistenți medicali, îngrijitori, stomatologi, moașe, absolvenți de Medicină și multe altele, atât în SUA și America Latină, dar și din țări precum România, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Germania, Norvegia, Suedia sau Danemarca.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să se înregistreze și să își încarce CV-ul pe platforma pe care se desfășoară evenimentul, și unde au acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Candidații au posibilitatea să discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat și astfel, să obțină toate informațiile de care au nevoie.

Accesul în cadrul Târgului Virtual este gratuit și oricine se află în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical poate să aplice online la www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe  www.careersinwhite.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava