Muzeul Bucovinei

Spitalele din Gura Humorului, Câmpulung, Vatra Dornei şi Siret nu mai au internaţi pacienţi Covid. Singurele spitale cu pacienţi Covid mai sunt cele din Suceava şi Rădăuţi. Astfel, Din totalul celor 520 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 6 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19(forme medii), 8 pacienți sunt în zona tampon și 506 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 391 paturi libere, din care 40 pentru pacienți Covid-19,329 în sectorul non-Covid și 22 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 27 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 21 pentru pacienții non- Covid.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 5 pacienți diagnosticați cu Covid-19, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 20 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 11 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 9.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 23076 de persoane declarate vindecate.

Totalul persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava este de 93692, din care 81276 sunt persoane cu rapelul făcut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava