MOPAN Suceava

În 2009, la Brașov, se deschidea primul centru privat de cardiologie din țară.Spitalul de cardiologie Clinicco Brașov continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis și singurul centru abilitat care tratează pacienții cu tulburări de ritm și de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile de ultima generaţie.

În 9 ani, am externat peste 18000 de pacienți, am efectuat aproximativ 20000 de examinări paraclinice și aproximativ 20000 de consultații şi am realizat peste 1500 de operații pe cord deschis, peste 14000 de coronarografii, 4500 implanturi de stent.

2017 a continuat tradiția premierelor medicale realizate cu succes de către echipa Spitalului de Cardiologie Clinicco Brașov. Am efectuat primul implant de stimulator cardiac cu funcție autoRMN din țară, precum și primul implant al unui monitor cardiac miniaturizat din Transilvania. Ne mândrim de asemenea cu faptul că suntem primul spital privat din România care a efectuat procedura de endoprotezare de aortă abdominală cu un sistem revoluționar care sigilează sacul anevrismului.

Clinicco oferă pacienților acces imediat la o echipa stabilă și completă de medici cu vocație, dedicați în întregime spitalului Clinicco.
”În policlinica spitalului de cardiologie, pacienții noștri beneficiază de o consultație cardiologică complexă. Oferim întreaga gamă de investigații cardiologice neinvazive: electrocardiogramă, ecocardiografie, ecodoppler vascular, test de efort EKG, monitorizarea ambulatorie EKG și tensiune arterială, testul mesei înclinate, dar și analize de laborator. Dacă în urma evaluării considerăm că pacienții noștri au indicație de alte proceduri invazive, referim imediat pacienții colegilor noștri din departamentele de cardiologie intervențională, electrofiziologie și dispozitive implantabile și chirurgie cardiacă.” – de. Ioana Pop, medic primar cardiolog, Clinicco Brașov.

Fiecare pacient ajuns la Clinicco beneficiază de o analiză personalizată.
Fiecare dosar medical este analizat în echipă multidisciplinară, primind astfel indicațiile medicale optime.
”Toate documentele medicale și investigațiile pacienților noștri sunt studiate în cadrul unui colectiv multidisciplinar format din cardiologi clinicieni, chirurgi cardiovasculari, cardiologi intervenționiști, specialiști în tulburări de ritm și dispozitive implantabile și anesteziști, pentru a se lua cea mai corectă și mai modernă decizie terapeutică pentru pacienții noștri” – dr. Mihai Ursu, medic primar cardiologie intervențională, șef secție cardiologie intervențională.

De 9 ani, Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Braşov pentru pacienţii cardiaci din toată țara pentru a le oferi siguranţă şi stabilitate. Continuăm să facem ceea ce știm mai bine: medicină de calitate!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava