Concert pascal
MOPAN Suceava

Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, una din instituțiile cu tradiție din zona Bucovinei având recunoaștere națională dar și internațională, a fost încadrat de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate din categoria a V-a în categoria a II-a. Hotărârea a fost luată în data de 5 aprilie prin ordin al președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate cu rang de secretar de stat Valentin Florin Ciocan. Lista de acreditări cuprinde un număr de 283 de spitale din țară în categoria a II-a de acreditare situându-se spitale de renume precum Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr Matei Bals”, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul Județean de Urgență „Sf Ioan cel Nou” Suceava.

Actualul manager al Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, medicul Luana Zbranca,  a declarat că acest rezultat onorabil reprezintă o validare a muncii întregului colectiv al Spitalului din care au făcut parte printre alții medicii Alexandru Paziuc și Lucian Paziuc și este o încununare a eforturilor și investițiilor făcute în acest spital în ultimii 20 de ani. ”Prin serviciile pe care le oferă Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc reușește să furnizeze un act medical de înaltă calitate într-un mediu sigur și confortabil, punând pe primul loc pacientul. Preocuparea noastră pentru atingerea standardelor de calitate este confirmată de rezultatul obținut în urma procesului de evaluare din cadrul celui de-al doilea ciclu de acreditare. Conform aprecierii din raportul de acreditare Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc se încadrează din categoria a V-a în categoria a II-a de acreditare ceea ce ne situează alături de alte spitale de renume din țară cum ar fi: Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, Institutul National de Boli Infecțioase „Prof. Dr Matei Balș”, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul Județean de Urgență „Sf Ioan cel Nou” Suceava, etc”, a arătat la rându-i medicul Lucian Paziuc, fost manager al spitalului.

”Acest rezultat onorabil reprezintă o validare a muncii întregului colectiv al Spitalului și este o încununare a eforturilor și investițiilor făcute în acest spital în ultimii 20 de ani.  Mulțumim pe această cale tuturor celor care au crezut în misiunea și viziunea noastră și care ne-au susținut pe acest parcurs”, a încheiat managerul  Luana Zbranca.

Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc a urcat în ierarhia calitatii actului medical. A fost încadrat din categoria a V-a în categoria a II-a de acreditare, 8.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava