• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ministerul Sănătății a alocat o sumă de 11 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de construcție la noul spital municipal din Fălticeni. Primarul acestui municipiu, Cătălin Coman, a declarat că o sumă de 8,5 milioane de lei va fi folosită pentru lucrări de construcție, iar diferența de 2,5 milioane de lei pentru achiziționarea de dotări nemedicale. Cătălin Coman a precizat că prin alocarea acestor fonduri lucrările de construcție vor fi finalizate până la sfârșitul acestei luni. „Sunt fericit că după 27 de ani de la începerea lucrărilor la acest spital vom reuși luna aceasta să finalizăm lucrările de construcție. Urmează să asigurăm dotările medicale, iar după mutarea în noua locație vom trece la demolarea spitalului vechi și la realizarea amenajărilor exterioare, respectiv parcări, parcul, alei și căi de acces”, a spus primarul din Fălticeni. El a adăugat că în perioada următoare va fi organizată și licitația pentru achiziționarea dotărilor nemedicale. Cătălin Coman a precizat că în funcție de cum va decurge aceasta licitație sunt șanse ca noul spital municipal din Fălticeni să fie funcțional până la sfârșitul acestui an. „Vreau să-i mulțumesc doamnei ministru Sorina Pintea pentru alocarea acestor fonduri. De asemenea le mulțumesc pentru sprijin și colaborare senatorului Ioan Stan, deputatului Alexandru Rădulescu și managerului spitalului din Fălticeni, Vlad Morariu”, a mai precizat Cătălin Coman. El a adăugat că începând cin 2012 și până în prezent suma totală alocată noului spital din Fălticeni a fost de 50 de milioane de lei (500 de miliarde de lei vechi). „Nu vreau să fac politică, dar din 2012 și până în prezent doar guvernele PSD au alocat fonduri pentru construcția noului spital din Fălticeni. În 2015, când a fost guvernul tehnocrat spitalul municipal nu a primit nici un leu”, a ținut să precizeze Cătălin Coman.
El a arătat că spitalul municipal din Fălticeni deservește o zonă cu 150.000 de locuitori, care include   și orașele Liteni și Dolhasca, precum și 17 comune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava