Concert pascal
MOPAN Suceava

Pavilionul central al Spitalului Municipal din Fălticeni va fi redeschis joi dimineață, după ce a fost închis pe data de 4 aprilie 2020 pentru efectuarea lucrărilor de dezinfecție. Primarul Cătălin Coman, a declarat că redeschiderea spitalului este posibilă după ce au fost efectuate patru lucrări ample de dezinfecție. Coman a spus că probele prelevate din spital au arătat că nu există niciun fel de bacterii în această unitate spitalicească. Pe de altă parte, Cătălin Coman a spus că la pavilionul central al spitalului va fi montat și un cort pentru triaj epidimiologic, asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Primarul din Fălticeni a spus că pacienții spitalului vor trece mai întâi prin cortul de triaj, iar dacă nu prezintă simptome de infecție cu noul coronavirus va trece printr-un tunel pentru dezinfecție și apoi va ajunge în clădirea spitalului. Cătălin Coman a spus că în urma discuților cu managerul spitalului municipal, Vlad Morariu au ajuns și la o concluzie destul de tristă, în sensul în care la pavilionul central a fost necesară montarea unui cort pentru triaj, în condițiile în care „la doi pași avem un spital nou construit, care stă și în momentul de față nefolosit”.

Coman a amintit că în pavilionul central al Spitalului Muncipal Fălticeni funcționează mai multe secții, printre care cele de primiri urgențe, Antestezie și Terapie Intensivă, Medicină Internă, Chirurgie Generală și Cardiologie.

Pavilionul central al spitalului din Fălticeni a fost închis la începutul lunii aprilie 2020, după ce mai multe cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava