MOPAN Suceava

Spitalul Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” de la Suceava oferă pentru anul 2021 nu mai puțin de 325 de servicii medicale contracost la cerere. Tarifele pentru aceste servicii medicale au fost aprobate marți în ședința deliberativului județean.

Din cele 325 de servicii medicale 6 sunt servicii noi practicate de laboratorul de anatomie patologică.

Spre exemplu tariful pentru montarea unui stent DES este de 2.500 de lei, a două stenturi DES 3.500 de lei iar pentru montarea a trei stenturi DES tariful este de 4.500 de lei. Tariful pentru montarea de stenturi BMS este la jumătate.

Pentru o tomografie tarifele variază între 150 de lei și 800 de lei iar pentru un RMN între 450 de lei și 1.500 de lei.

Cel mai mare tarif de 7.000 de lei este perceput pentru o angioplastie carotidiană, iar cel mai mic de 5 lei este perceput pentru mai multe servicii precum clismă, spălătură nazală, înfășare în formă de praștie, căpăstru sau basma, sau pentru o banală injecție intramusculară.

Taxa de parcare rămîne ca și anul acesta 5 lei pentru prima oră după care se adaugă câte un leu pentru fiecare orăde staționare în plus. Pentru vizitatori primele 30 de minute nu se taxează.

Pentru depistarea covidului un test RT PCR cu eliberare rezultate în maxim 48-72 de ore costă 250 de lei iar un test RT PCR cu eliberare rezultate în două ore costă 400 de lei.

Tarifele propuse spre aprobare de spital au fost stabilite tinand cont de tariful decontat de Casa de Asigurari de Sanatate și de tarifele practicate de celelalte institutii sanitare publice sau private din Suceava și din țară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava