Comenzi MOPAN Suceava

Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, este primul spital din țară posesor al unui Certificat de apreciere în ceea ce privește implementarea luptei anticorupție. Este vorba mai exact de implementarea unor măsuri antișpagă în spital. Certificatul a fost prezentat public de managerul unității spitalicești, Vasile Râmbu, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. ”Noi am început această intenție cu privire la certificarea Spitalului Județean pe standardul ISO 37001 încă de anul trecut. E un standard nou nu este invenție românească este din 2016 și se adreseză lumii întregi nu îndeosebi României sau Spitalului Județean Suceava dar pentru a elimina anumite incoveniente, practici care au corespondent în realitate sau nu am vrut să venim în întâmpinarea unor asemenea inițiative și am implementat acest standard. Spitalul Județean Suceava este primul spital din țară care intră în posesia acestui certificat”, a declarat Râmbu. El a precizat că a primit certificatul într-un cadru oficial în prezența reprezentanților DNA, ai Parchetelor și Poliției.

”Vreau să spun că nu suntem nici îngeri nici fără de păcat dar încercăm să avem păcate cât mai puține”

Vasile Râmbu a subliniat că în unitatea pe care o conduce au fost amplasate afișe antișpagă.

”Afișajele împotriva atențiilor care se adresează la două categorii de actori sunt deja pe ușile de la intrarea în spital, de la intrarea în secții, pe căile de acces în care atenționăm și pe cei care provoacă și pe cei care pretind. Nimeni în lumea asta nu rezistă sută la sută provocărilor. Noi pe de o parte trebuie să ne abținem în a provoca ceilalți în a condiționa sau a răspunde acelor provocări. Ținta noastră este să-i punem pe toți pacienții pe poziții de egalitate. Sunt sigur că o să apară comentarii. Vreau să spun că nu suntem nici îngeri nici fără de păcat dar încercăm să avem păcate cât mai puține”, a conchis Râmbu.

Spitalul Județean Suceava, primul spital din țară posesor al unui Certificat de apreciere privind implementarea luptei anticorupție, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava