MOPAN Suceava

Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava se pregătește să redeschidă Secția de Boli Infecțioase și pentru alte patologii, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă. ”Continuăm să acționăm pentru revenirea la normalitate a unității spitalicești de referință a județului.

După ce din 2 iunie s-a primit avizul Direcției de Sănătate Publică Suceava pentru ca Spitalul Județean să fie redeschis pentru toate patologiile, iar patologia COVID să fie tratată numai în Secția de Boli Infecțioase, acum se fac pregătiri ca și Secția de Boli Infecțioase, atât adulți cât și copii, să fie deschisă și pentru alte patologii în afară de COVID. Se fac pașii care au fost parcurși și la redeschiderea celorlalte secții din spital”, a declarat Barbă.

El a arătat că numărul cazurilor de COVID-19 din județul Suceava se menține scăzut, iar în Spitalul Județean sunt internați doar doi pacienți COVID, ambii cu forme medii. ”Numărul redus de pacienți Covid ne-a determinat să solicităm redeschiderea Secției de Boli Infecțioase și pentru alte patologii. Conform reglementarilor în vigoare, în cazul în care numărul cazurilor de Covid-19 va crește, managementul Spitalului și-a asumat să pună în practică un program de creștere a numărului de paturi pentru această patologie, în funcție de nevoi”, a conchis Niculai Barbă.

Spitalul Județean Suceava se pregătește să redeschidă Secția de Boli Infecțioase și pentru alte patologii, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava