MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a convocat Consiliul Județean Suceava în ședință extraordinară, pentru ziua de luni, 31 august 2020, pentru a supune la vot Proiectul de Hotărâre privind instituirea unor tarife pentru servicii medicale practicate la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Gheorghe Flutur a precizat că astfel, Spitalul Județean Suceava va putea să facă testare pentru SARS-CoV-2 și pentru persoane care nu sunt internate în Spital, cu plata la cerere.

„Am avut în vedere crearea condițiilor de a utiliza aparatele RT PCR din dotare la întreaga capacitate, capacitate dublată prin ultimele achiziții și prin adaptarea organigramei și, în același timp, am luat în considerare inclusiv apropierea începerii noului an școlar preuniversitar la data de 14 septembrie 2020”, a spus Flutur.

Un test RT PCR cu eliberarea rezultatelor în maxim 38 – 72 de ore ar urma să coste 250 de lei, iar un test rapid cu eliberarea rezultatului în două ore va costa 400 de lei. Tarifele intră în vigoare de pe 1 septembrie 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava