MOPAN Suceava

Prim-ministrul Mihai Tudose şi vicepremierul Ion – Marcel Ciolacu au discutat vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Coaliției pentru Dezvoltarea României, despre aplicarea măsurilor de plată defalcată a TVA și trecere a contribuţiilor sociale din sarcina angajatorului în sarcina angajatului și despre obiectivele urmărite de Guvern prin implementarea acestor măsuri.
”Obiectivul este să îmbunătățim colectarea la buget. Aceste măsuri au fost gândite astfel încât să nu diminueze veniturile pentru angajaţi și nici să nu aducă o cheltuială în plus angajatorilor”, a declarat premierul Mihai Tudose.
Șeful Executivului a detaliat mecanismul de aplicare a modificărilor legislative promovate de Guvern în acest sens și a dat asigurări că vor fi căutate soluțiile cele mai bune, prin consultări cu toate părțile interesate, astfel încât obiectivul propus să fie atins, fără a fi afectate interesele angajaților și ale angajatorilor.
Pe lângă întâlnirile în formatul grupurilor de lucru sectoriale, premierul Mihai Tudose și-a exprimat disponibilitatea de a continua dialogul cu reprezentanţii Coaliției pentru Dezvoltarea României ori de câte ori este nevoie, pe probleme punctuale.
Alte subiecte abordate la întâlnirea de astăzi de la Palatul Victoria au vizat perspectivele de eficientizare a activității ANAF și o mai bună corelare a formării profesionale cu nevoile pieței muncii.
La întâlnire au participat secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, și consilierii de stat Ramona Chirilă Lohan, Gabriel Andronache, Florin Vodiță și Felix Rache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava