Sporting Suceava a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, meciul disputat sâmbătă 26 octombrie pe stadionul ”Areni” în compania celor de la CSM Moinești, în etapa a X-a a seriei I a Ligii a III-a. Oaspeții au dominat prima repriză și și-au creau o sumedenie de ocazii de a marca, ocazii pe care le-au ratat cu nonșalanță. A fost totuși 1-0 pentru CSM Moinești pentru că în minutul 24 Berbecie a găsit drumul spre plasa porții sucevene.

Sporting Suceava a comis erori grave în apărare, iar în atac, tinerii jucători pregătiți de Mihai Guriță au avut execuții modeste din situații bune.

După pauză aspectul jocului nu s-a schimbat, cei din Moinești ratând ”la greu”. Totuși, dintre toți atacanții moineșteni, același Berbecie a fost mai lucid și a punctat în minutele 52 și 77. Ultima dintre reușite a fost splendid, jucătorul formației oaspete depășind toată defensive suceveană. Poate că și gazdele ar fi meritat golul de onoare, dar nu au avut noroc pe final de meci.

Sporting Suceava: Afloarei – Moldovan, Ferariu, Vitu, Kuruc, Bâgu, Vornicu, Gheorghiciuc, Duman, Antonesei, Prichici. Antrenor: Mihai Guriță. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: N. Alexandru, Cuțaș, Danieliuc și Siminicariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava