Concert Pascal

Sporting Suceava a coborat pe locul IX in clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, după ce a pierdut cu scorul de 0-3, pe terenul celor de la Petotub Roman.
“Alb-verzii” au avut prima ocazie în minutul 10, dar lovitura liberă executata de Bâgu a trecut puțin peste transversală. Cei care au deschis scorul au fost însă romașcanii, Țapu reușind să marcheze în minutul 19, în urma unei centrări din faza fixă. Gazdele își puteau dubla avantajul la jumătate de oră de la fluierul de start, când au beneficiat de un penalty parat însă de portarul Afloarei.
În repriza secundă, trupa lui Mihai Guriță a urcat mult mai sus în jumătatea adversă, dar a lasat spații în defensivă, iar Petrotub a profitat. M. Alexandru și Harbuzaru au finalizat două contraatacuri în minutele 83, respectiv 86 și au inchis tabela la 3-0. Sporting Suceava a terminat în zece oameni, dupa ce N. Alexandru a văzut al doilea galben pe final.
Sporting Suceava: Afloarei – N. Alexandru, Kuruc, Vitu, Moldovan, Longher, Gucianu, Duman, Bâgu, Cutaș, Ioancea. Au mai intrat: Vornicu, Antonesei, Danieliuc și Bilt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava