Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi componenta seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava s-a reunit în vederea începerii pregătirilor de iarnă. La apelul dat de antrenorul Mihai Guriţă au răspuns prezent pe stadionul “Areni” un număr de 18 jucători: Afloarei, Moldovan, Siminicariu, A. Duman, Cuţaş, Longher, Antonesei, Tibichi, Vişinar, Vicol, Vornicu, Danieliuc, Costan, Rotar, Catargiu, Ojeniuc şi Bâzgă, ultimii trei provenind de la LPS.

Pe lângă aceştia, la primul antrenament din acest an au mai asistat de pe margine Amănăloaie, aflat într-o perioada de recuperare, Nichitoaia şi Gheorghiciuc, care, deşi au început pregătirile de iarna cu Rapid Suceava, vor continua probabil până la finalul sezonului la Sporting. În schimb, au lipsit de la reunire Kuruc, plecat la FC Pojorâta, Ferariu, Vitu şi Ioancea, ultimii trei fiind în pregătiri cu concitadina Rapid CFR.

În conditiile în care se pare că Rapid şi Sporting Suceava vor fuziona, “alb-verzii” n-au planuri mari pentru sezonul de primăvară. Vor doar să termine campionatul, dacă se poate, pe un loc neretrogradabil.

“Principalul nostru obiectiv este să terminăm campionatul, iar aceşti copii să mai acumuleze ceva experienţă. Nu vor mai exista salarii la echipa. Vom încerca să-i premiem pe băieţi pentru fiecare punct acumulat, iar eu am încredere că echipa poate termina sezonul pe un loc neretrogradabil”, a spus Ciprian Anton, cel care a anunţat că se va autosuspenda din funcţia de manager al clubului Sporting pentru a se concentra pe campania pe care o duce pentru câştigarea preşedintiei Asociaţiei Judeţene de Fotbal. “Am luat decizia de a renunţa la orice funcţie la Sporting pentru a mă concentra pe campania de la AJF şi a nu lăsa loc de interpretări”, a motivat Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava