Concert pascal
MOPAN Suceava

În această săptămână și Sporting Suceava își va relua pregătirile pentru noul sezon competițional. Tot pe parcursul acestei săptămâni vor debuta antrenamentele și pentru jucătorii formaiilor Bucovina Rădăuţi şi FC Pojorâta.
„Chiar dacă nu sunt încă toate lucrurile puse la punct, am decis să chemăm jucătorii la antrenamente. Nu de alta, dar timpul trece. Cu toate că nu s-a stabilit cu exactitate data la care va începe viitoarea ediţie de campionat, ştim sigur că pe 31 iulie vom juca primul meci oficial, în Turul al II-lea al Cupei României”, a declarat managerul alb-verzilor, Ciprian Anton.
Oficialul grupării sucevene spune că persistă şi destule incertitudini în ceea ce priveşte lotul de jucători cu care se va aborda ediţia 2013-2014 a Ligii a III-a.
„Ne-am întâlnit cu conducătorii clubului Rapid și noi ne-am exprimat disponibilitatea de a le pune la dispoziţie orice fotbalist doresc pentru a-şi completa lotul în vederea noului sezon al Ligii secunde. Aşteptăm răspunsul lor în această privinţă, pentru a şti exact pe cine ne bazăm în continuare. Locul celor care vor pleca va fi luat de jucători tineri, proveniţi din propria pepinieră şi nu numai”, a precizat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava