Concert pascal
MOPAN Suceava

Dintre echipele sucevene cu drept de participare în Liga a III-a, doar Bucovina Pojorâta are o situaţie financiară cu adevărat stabilă. Chiar dacă nu stau bine cu fondurile financiare, grupările Bucovina Rădăuţi şi Sporting Suceava au decis totuşi să notifice Federaţia că vor participa în ediţia 2014-2015 a Ligii a III-a. Acest lucru nu reprezintă însă decât o simplă formalitate, viitorul acestor două formaţii fiind nesigur.
„Cum ne-am înscris în campionat, tot aşa de uşor putem să ne şi retragem, nimic nu este bătut în cuie deocamdată. Părerea mea este că ne vom continua activitatea, însă totul depinde de disponibilitatea Primăriei Rădăuţi de a ne întinde o mână de ajutor. Negocieri pe această temă vor mai exista însă în zilele următoare, astăzi fiind programată şi reunirea lotului. Din punctul meu de vedere, totul trebuie să se clarifice până la finalul acestei săptămâni”, a declarat antrenorul Bucovinei, Daniel Stoica.
Situaţia de la Sporting pare trasă la indigo cu cea de la Rădăuţi. Echipa a fost înscrisă în campionat în ceasul al doisprezecelea, dar în acest moment nu beneficiază de nicio sursă de finanţare pentru sezonul următor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava