Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la București s-au desfășurat Campionatele Naționale de Atletism Indoor pentru seniori și tineret. La competiție s-au aliniat și patru sportive legitimate la CSM Rarăul Câmpulung – CSM Suceava, două dintre ele urcând pe podiumul de premiere.
Talida Sfarghiu a ocupat locul doi în proba de 1.500 de metri și tot argint a obținut și în proba de 800 de metri, ambele rezultate fiind la categoria tineret. De menționat faptul că sportiva pregătită de antrenoarea Erzilia Țîmpău a terminat cursele cu recorduri personale.
În proba de 3.000 de metri, Mădălina Sîrbu s-a situat a doua la categoria tineret. În urma acestor rezultate atletele sucevene au obținut calificarea la Campionatele Balcanice de juniori care va avea loc în Bulgaria.
”Le felicit pe sportivele noastre pentru efortul depus și performanțe. Un cuvânt în plus pentru Talida Sfarghiu care a avut probleme de sănătate, dar le-a depășit dovedind caracter și ambiție. Să nu uităm că atletele noastre au concurat cu adversare mai experimentate și mult mai mari ca vârstă.
Vom merge la Campionatele Balcanice cu mare încredere și ne vom lupta pentru medalii. Mulțumim Primăriei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihăiță Negură și firmei La „Papa-Bun”, precum și tuturor celor care ne-au fost alături” a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava