Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei și CSS Rădăuți au făcut un adevărat tur de forță la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia au participat sâmbătă, la Chișinău, la un concurs internațional, alături de atleți din Ucraina, Bulgaria, Belarus și țara gazdă, Republica Moldova, pentru ca a doua zi, duminică, să alerge la Bacău, la Cupa de Iarnă pentru juniori.

Dintre dorneni, s-au remarcat în mod deosebit în concursul de la Chișinău Alexandru Prâsneac, învingător în cursa de 600 metri, Mihai Alexandru Moroșan, care a obținut un loc 2 în proba de 1000 de metri și un loc 3 la 300 de metri, și Robert Petru Kore, medaliat cu argint la 300 de metri. Aceiași atleți au obținut clasări fruntașe și în competiția de la Bacău: Alexandru Prâsneac – locul întâi, iar Mihai Alexandru Moroșan și Robert Petru Kore – locul 2.

Rădăuțenii nu s-au lăsat nici ei mai prejos și au punctat la concursul din Republica Moldova prin Andrei Ihnatiuc, care s-a impus în cursa de 1000 de metri, Diana Pascal, care a obținut un loc 2 la 600 de metri și un loc 3 la 300 de metri, și Andrei Rusu, clasat al patrulea la 1000 de metri. Atleții antrenați de Bogdan Roșcăneanu au făcut o figură frumoasă și la Cupa de Iarnă. Astfel, Andrei Ihnatiuc (3000 metri) și Daniel Calance (1800 metri) și Diana Pascal (1200 metri) au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, ultimii doi mai trecându-și în palmares câte o poziție secundă, în probele de 2400 metri și, respectiv, 2800 metri. De asemenea, Gabriela Omania a încheiat pe poziția a treia cursa de 3000 de metri, în vreme de Andrei Rusu s-a clasat al patrulea în proba similară masculină.

„Suntem încă în perioada de acumulări, și sper ca aceste performanțe să le dea un imbold copiilor pentru a face mare performanță”, a declarat antrenorul Bogdan Roșcăneanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava