Luptătorii de la CSM Suceava s-au întors cu trei medalii de la Campionatele Naționale pentru juniori, prima competiție oficială organizată pe saltea în plină pandemie de COVID-19.
Performerul delegației sucevene a fost Toader Chira, sportivul antrenat de Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru, acesta reușind să devină din nou campion național, de această dată la categoria 130 de kilograme.
“Este al 12-lea titlu de campion pe care îl câștigă Teodor, dintre care al treilea consecutiv la juniori. Îi mulțumesc pentru frumosul cadou pe care mi l-a făcut”, a precizat antrenorul Valerică Gherasim, cel care și-a sărbătorit ziua de nașterela finele săptămânii trecute.
Alți doi luptători suceveni, Cosmin Mihalache și Bogdan Pop, ambii antrenați de Andrei Bolohan, au cucerit argintul și bronzul la categoriile 87, respectiv 55 de kilograme.
Zilele viitoare, la Reșița, au loc Campionatele Naționale de lupte-greco romane pentru seniori, acolo unde CSM Suceava va fi reprezentata de Adrian Agache și Teodor Chira.
În final, antrenorii Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan au ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, precum și conducerii USV și LPS Suceava pentru sprijinul acordat luptătorilor suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava