Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la București s-a desfășurat Campionatul Național de Marș pentru Seniori și Tineret. Sportivii de la CSM Suceava s-au numărat și la această ediție printre protagoniștii competiției reușind să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Cea mai bună performanță a fost realizată de Ștefan Dornean, sportivul pregătit la CSM Suceava de Cristina Casandra reușind să câștige medalia de aur în proba de 50 kilometri marș la tineret.

Un rezultat deosebit a înregistrat și echipa masculină de seniori a CSM Suceava. Sportivii pregătiție de Cristina și Silviu Casandra au cucerit medalia de argint. Din formația suceveană au făcut parte sportivii Ștefan Dornean, Cătălin Șuhani, Gheorghe Berdei și Paul Coman.

Cea de-a treia medalie pentru delegația suceveană a fost adjudecată de echipa feminină în proba de 10 kilometri marș la tineret. Componența echipei Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost următoarea: Andreea Vancea, Alexandra Tibichi și Andreea Nane.

”Suntem mulțumiți de performanțele realizate de sportivii noștri care au muncit mult pe parcursul acestui sezon competițional. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat constant, și în special pentru ajutorul oferit pentru efectuarea acestei deplasări în București” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava