Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Pitești pe s-au desfășurat Campionatele Naționale de Marș pentru seniori, tineret și juniori. Sportivii de la CSM Suceava au avut o comportare deosebită urcând pe podiumul de premiere la toate categoriile de vârstă.
Andrei Gafița, sportiv antrenat la CSM Suceava de Radu Mihalescu, a devenit campion național și la seniori și la tineret, realizând și un nou record personal. O comportare deosebită a avut și Sânziana Mandiuc, care a fost foarte aproape de podiumul de o medalie și la seniori și la tineret. Un cuvânt bun și pentru sportivul Ionuț Stegar, care la prima lui participare într-o competiție de anvergură s-a clasat pe locul V la juniori. Ultimii doi mărșăluitori sunt pregătiți la CSM Suceava de Radu Mihalescu.

Zestrea de medalii ale sucevenilor a fost completată de Cătălin Șuhani care s-a clasat al treilea în competiția individuală la seniori. Echipa CSM Suceava format din Cătălin Șuhani, Gheorghe Berdei și Paul Coman a obținut medalia de argint la tineret, toți acești sportivi fiind pregătiți la CSM Suceava de Silviu Casandra.

Și la feminin, CSM Suceava a urcat pe podimul de premiere cu echipa la categoria tineret. Medalia de argint a fost cucerită de sportivele Andreea Manea, Andreea Vancea și Alexandra Tibichi. Primele două competitoare sunt pregătite la CSM Suceava de Silviu Casandra, ultima fiind antrenată, la același club, de Cristina Casandra.

”Rezultatele obținute de sportivii noștri confirm faptul că la Suceava se muncește și există talente incontestabile la marș. Mulțumim Primăriei și Cosiliului Local pentru sprijinul acordat pentru participarea la Naționale” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava