Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, pe un traseu amenajat în jurul Stadionului Național din București s-au desfășurat Campionatele Naționale de marș pentru seniori, tineret și juniori I. Atletismul sucevean și-a demonstrat din nou valoarea, sportivii de la CSM cucerind patru medalii.
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat Andrei Gafița care a câștigat titlul la junior I. Medalii de bronz au cucerit Ioana Agapi, în proba individual feminină la tineret și echipele feminină și masculină, prima la tineret, iar a doua la seniori. Din echipa feminină a CSM Suceava au făcut parte Ioana Agapi, Sînziana Mandiuc și Ana Maria Iordache, din cea masculină Cătălin Șuhani, Paul Coman, Gheorghe Berdei și Andrei Gafița. Andrei Gafița și Sînziana Mandiuc sunt sportive pregătiți de antrenorul Radu Mihalescu, Ioana Agapi, Ana Maria Iordache, Cătălin Șuhani, Paul Coman și Gheorghe Berdei sunt antrenați de Silviu Casandra.
”Rezultatele obținute recompensează munca depusă de sportivii noștri pe parcursul acestei prime jumătăți a anului. Antrenamentele de marș sunt foarte dure și trebuie să fii bine pregătit pentru acestea. Pentru că am avut posibilitatea să-I antrenăm cum trebuie să mulțumim Primăriei și Consiliului Local al Muncipiului Suceava, dar și conducerii clubului nostru.
Următoarea competiție la care sportivii noștri vor participa sunt Campionatele Naționale de Atletism care vor avea loc săptămâna viitoare la Pitești” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava