Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Izvorani, canotorii suceveni au participat la Cupa României la ergometru. Sportivii de la CSM Suceava, pregătiți de Ioan Despa, au arătat o formă deosebită și au urcat pe podiumul de premiere.

Medalie de aur a obținut echipajul de patru juniori I format din Cosmin Pleșescu, Antonel Avăcăriței, Marian Guia și Bogdan Murariu, în vreme ce echipajele de dublu feminin juniori I, alcătuit din Paula Filipovici și Florentina Neculăeasa, și cel de dublu junioare II, format din Ailincăi Denisa și Larisa Bălan, s-au clasat pe locul al treilea. Tot pe ultima treaptă a podiumului de premiere a urcat și juniorul I Remus Calistru în proba de simplu, la categoria ușoară.

„Sportivii de la CSM Suceava au dovedit că sunt în formă și sperăm ca ei să își păstreze același tonus și în momentul în care vom intra pe apă. Sucevenii îl au ca exemplu în această perioadă pe Florin Artenie Fântânaru, care se pregătește cu lotul olimpic al României. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat până acum și sperăm ca anul 2020 să fie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava