Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai performantă ramură sportivă a celui mai prolific club sucevean din ultimii ani, CSM Suceava, a fost și rămâne cea de canotaj. Baza de la Fălticeni a propulsat, nu numai în ultima perioadă, către loturile naționale o sumedenie de sportivi care s-au numărat printre medaliații europeni, mondiali și olimpici ai României.

Și în prezent, în această perioadă deosebit de complicată cauzată de pandemia de coronavirus, CSM Suceava pregătește canotori pentru întrecerile sportive care vor urma. Cel mai bun sportiv al anului trecut, Florin Artenie Fântânaru, canotor calificat la Olimpiadă, are parte de un program destul de strict și în această perioadă de izolare fiind consiliat de antrenorii de la lotul național în condițiile unor antrenamente de ergometru și bicicletă. Lucrurile par aeriene, dar timpii realizați fiind monitorizați cu strictețe.

”Pentru noi este un lucru deosebit că avem un sportiv calificat la Olimpiadă. Florin este un tip deosebit de serios și se pregătește conștiincios pentru competiția supremă după un program realizat de antrenorii de la lotul național.

În pofida dificultăților cauzate de pandemia de coronavirus, el trage tare în particular pentru a fi în formă pentru un vis pe care l-a avut de copil.

El nu este singurul care are în vizor cele cinci cercuri olimpice și consitituie un exemplu pentru cei mai tineri, Georgeta Iacob, Paula Filipovici, Petruța Popa, Florentina Neculăiasa și Larisa Bălan, sportive care folosesc și ele ergometrul sau fac o pregătire fizică spartană.

Totul s-a schimbat, obiectivele propuse nu mai sunt aceleași și pandemia a dat peste cap trasee bine delimitate de ani de zile. Acum, pentru canotorii suceveni, ținta o reprezintă Campionatele Europene care se preconizează a avea loc în septembrie” a spus antrenorul de la CSM Suceava, Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava