Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, la Bucureşti, se vor disputa Campionatele Naţionale de Marş pentru seniori, tineret şi juniori I. Clubul Sportiv Municipal Suceava va fi prezent la competiţia cu un lot format din şapte sportivi, sportivi pregătiţi de antrenorii Silviu Casandra şi Radu Mihalescu.
La Naţionalele de marş vor lua startul Florin Mucuţă, Cătălin Şuhani, Ilie Rătundu, Iulian Roşu, Ioana Agapie, Alina Onofrei şi Sânziana Mandiuc.
Tinerii atleţi suceveni s-au remarcat la etapa a II-a a Campionatelor Naţionale de atletism pentru juniori III care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Bucureşti. Ştefan Mangu a câştigat proba de 5 kilometri marş, iar Alexandru Chiseliţă a ocupat locul IV în aceeaşi probă. În cursa de 2000 metri obstacole, Roxana Hotinceanu s-a clasat a V-a. Toţi sportivii anterior menţionaţi sunt pregătiţi de antrenorul Radu Mihalescu la CSM Suceava.

Sportivii de la CSM Suceava se pregătesc pentru finalele Campionatelor Naţionale de Marş, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava