Concert pascal
MOPAN Suceava

Orașul Dej a găzduit, pe pista special amenajată de lângă râul Someș, etapa finală a Campinatului Național de aeromodele captive, care a cuprins probele F2A,B,C și D. Echipa suceveană de la Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative, aflată sub îndrumarea antrenorului Ioan Botușan, a urcat din nou pe podiumul de premiere.

În probele F2A,B și D, juniorul Berari Sebastian a cucerit medalia de aur, fiind secondat îndeaproape de coechiperul său, Lazăr Marian, aceeași situație păstrându-se și în clasamentul final pe echipe. La seniori, Liviu Botușan a obținut locul II la individual la clasa F2A, aceelași loc fiind consemnat și în finala pe echipe împreuna cu coechipierul său Ștefan Bradățanu.

La clasa F2C, Liviu Botușan (mecanic) și Sebastian Berari (pilot) au obținut locul II. La realizarea acestor rezultate trebuie menționat și aportul mecanicului Igor Butnari.

”Rezultate obținute la aceste Campionate Naționale confirmă valoarea aeromodeliștilor suceveni. De-a lungul anilor, sportivii de la CSTA Suceava s-au numărat de fiecare dată printre protagoniștii competițiilor interne și internaționale” a declarat antrenorul Ioan Botușan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava