MOPAN Suceava

Bucureştiul a găzduit recent,  pe pista amenajată în incinta parcului Băneasa, Campionatul Naţional de automodele captive. CSTA Suceava a participat la competiţie cu două echipe, una de seniori şi una de juniori.

După două zile de concurs au apărut deja roadele, la juniori Timotei Moscaliuc a ocupat locul I şi a cucerit titlul de campion naţional la clasa CB 1,5 şi a obţinut un loc III la clasa CB 2.5, Marian Lazăr a ocupat locul I şi  a devenit campion naţional la clasa CB 2,5 şi s-a clasat pe locul II la clasa  CB 1,5. În clasamentul general pe echipe la juniori, CSTA Suceava s-a clasat pe locul III.

La seniori, Ioan Botuşan a ocupat două locuri I şi a cucerit astfel titlul de campion naţional la clasele CB 1,5 şi 2,5 şi a obţinut un loc III la clasa CB 3,5, iar Ştefan Brădăţan a ocupat locul II la clasa CB 1,5 şi locul III la clasa CB 2,5. În clasamentul pe echipe, CSTA Suceava a ocupat locul III.

În a treia zi de concurs s-a desfăşurat Cupa „Sportul Studenţesc” contând ca primă etapă a Cupei României. La juniori, Timotei Moscaliuc şi Marian Lazăr au dominat probele CB 1,5 şi 2,5 ocupând locul I. La seniori s-a menţinut ierarhia din Campionatul Naţional cu echipa formată din Ştefan Brădăţan şi Ioan Botuşan. Trebuie de menţionat faptul că,   denumirea claselor CB 1.5 ,2.5 ,3.5 reprezintă capacitatea cilindrică a motoarelor cu care au fost echipate modelele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava