Concert pascal
MOPAN Suceava

Pista de aeromodele, special amenanjată, din orașul Dej a gazduit în această lună Campionatul Național de Aeromodele captive la clasele F2A, B, C, D. CSTA Suceava a deplasat la competiție o echipă formată din 4 sportivi, echipă condusă de antrenorul Ioan Botușan. Sportivi suceveni au luat parte la 3 clase din concurs. După desfășurarea probelor s-au înregistrat urmîtoarele rezultate; La clasa F2A (viteză) juniori, Diego Saghin a obținut medalia de argint, echipa de junior a CSTA Suceava format din Diego Saghin și Sebastian Berari clasându-se și ea pe poziția secundă.

La clasa F2D (combat), Liviu Botușan a ocupat locul I și a intrat în posesia titlului de campion național la seniori, iar Diego Saghin a ocupat locul II la juniori. Pe echipe CSTA a ocupat locul II și la seniori și la juniori.

În ultima zi de concurs s-a desfășurat etapa a III-a din cadrul Cupei României la clasele F2 B și F2D. La clasa F2D sportivii suceveni au confirmat faptul că au valoare ocupând locul I și la seniori și la junior prin Liviu Botușan, respectiv Diego Saghin. După efectuarea calculelor de la cele trei etape ale Cupei României, care au avut loc la Brașov, Suceava și Dej, sportivii de la CSTA Suceava, Liviu Botușan la seniori și Diego Saghin la juniori au fost declarați câștigători ai Cupei României la clasa F2D.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava