MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, o parte dintre sportivii secţiei de lupte greco-romane a Liceului cu Program Sportiv Suceava au reușit să ajungă la etapa de zonă a Campionatului Naţional Școlar. Din păcate, la această etapă de zonă au ajuns doar 6 din 13 sportivi pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, cinci dintre ei reușind să se califice la etapa finală a competiţiei, ce va avea loc pe 15 mai la Suceava.

La categoria 50 de kilograme, Ioan Moisei, pregătit de Andrei Bolohan, a reușit să termine al doilea, în timp ce colegul său Răzvan Mihalache, pregătit de același antrenor, a câștigat categoria 63 de kilograme. Un alt sucevean, Andrei Rusu, pregătit de Valerică Gherasim, a reușit să termine al doilea la categoria 54 de kilograme, Adrian Agache a câștigat categoria 69 de kilograme, iar Teodor Chira a ocupat locul I la 85 de kilograme, toţi trei fiind pregătiţi de antrenorul Valerică Gherasim.

Această deplasare nu a fost una fără probleme, cei doi antrenori fiind nevoiţi să meargă cu doar 6 sportivi, pe cheltuiala lor, și asta deoarece compartimentul contabilitate de la Palatul Copiilor Suceava nu le-a asigurat deplasarea și masa, așa cum ar fi trebuit.
„Din păcate, Palatul Copiilor nu este interesat de secţia de lupte de la LPS, care are cele mai bune rezultate de la liceul nostru. Am fost nevoiţi să mergem pe banii noștri, deoarece nu am primit bani pentru deplasare așa cum ar fi trebuit, după necesităţile pentru performanţă, mai ales la masa sportivilor. Este păcat pentru că puteam să mergem cu cel puţin 13 sportivi și să calificăm mult mai mulţi, mai ales că pe 15 mai, lupta pentru medalii se va da în Suceava”, a explicat antrenorul Valerică Gherasim.
Turneul final al Campionatului Naţional Școlar la lupte greco-romane va avea loc pe 15 mai, la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava