Concert pascal
MOPAN Suceava

Bacăul a găzduit recent concursul naţional Cupa de Iarnă, o competiţie rezervată copiilor 1, 2 şi 3, ce a avut loc în sala de atletism din localitate. La această competiţie au luat stratul şi sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, pregătiţi de antrenorul Cristian Prâsneac.

În prima zi, Alexandru Prâsneac a câştigat medalia de aur în proba de 800 metri la băieţi categoria copii 1, locul I ocupându-l şi Ionela Claudia Costiuc, în proba de 800 metri la fete, categoria copile 1. A doua zi, sportivii dorneni au reuşit să obţină alte medalii, locul 1 pentru Alexandru Prâsneac la copii 1 şi pentru Ionela Claudia Costiuc la copile 1 în proba de 1500 metri, în timp ce Denisa Kore a ocupat locul II în proba de 600 metri, la categoria copile 2.

„Sunt încântat de evoluţia sportivilor mei, care acum, la începutul sezonului competiţiilor de sală, arată că sunt într-o formă foarte bună şi au recorduri personale. În acelaşi timp îmi doresc ca sezonul competiţional 2019 să ne aducă numeroase medalii la club”, a explicat antrenorul Cristian Prâsneac, de la Clubul Sportiv Dorna din Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava