Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute stadionul Cluj Arena a găzduit cea de-a 64-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de atletism ale României. Dintre sportivii din judeţul nostru aflaţi pe tabloul de concurs, cea mai bună clasare a obţinut-o atletul Marius Musteaţă, de la CSU Suceava, care s-a clasat pe locul al doilea în proba de aruncare a greutăţii. O figură foarte frumoasă au făcut şi tinerele atlete de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, pregătite de Erzilia Ţîmpău. Astfel, Talida Sfârghiu, Antonia Gabriela Bodnariuc şi Mădălina Elena Sârbu au încheiat în această ordine, pe locurile 3, 4 şi 5, cursa de 1500 de metri. Antonia Gabriela Bodnariuc a mai obţinut un loc 3 în cursa de 800 de metri, în vreme ce Mădălina Elena Sârbu a sosit a cincea la 5000 de metri, câştigată de Stella Rotto Jepkosgei, din Kenya.

„Este o performanţă remarcabilă pentru aceste fete aflate la vârsta junioratului, în condiţiile în care Internaţionalele României se adresează seniorilor. Le felicit pentru rezultate, iar pe această cale doresc să mulţumesc pentru susţinere Consiliului Local din Câmpulung Moldovenesc şi primarului Mihăiţă Negură”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău.

Tot la Cluj, Ştefan Mura, de la CSU Suceava, a terminat pe poziţia a patra întrecerea de la aruncarea discului, o probă încheiată cu succesul Alin Firfirică, cel mai bun atlet român al anului trecut, un sportiv care a fost legitimat până în această primăvară la gruparea studenţească suceveană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava